گل سرخارگل، که chicken purple نیز نامیده می شود، یکی از محبوب ترین گیاهان در سراسر جهان است. بومیان آمریکایی قرن ها پیش از آن برای درمان بیماری های مختلف استفاده کرده اند. امروزه این روش به عنوان یک درمان گیاهی بدون نسخه، برای سرماخوردگی یا آنفلوآنزا استفاده می شود. بعلاوه برای درمان درد، التهاب، میگرن و سایر مسائل مربوط به سلامتی نیز بکار می رود. این مقاله به بررسی مزایا، نحوه استفاده، عوارض جانبی و دوز مصرفی این گیاه می پردازد.
خلاصه: گل سرخارگل یک گروه از گیاهان گلدار است که به عنوان یک گیاه دارویی رایج استفاده می شود. آن ها با بسیاری از مزایای بهداشتی از قبیل کاهش التهاب، بهبود ایمنی و کاهش سطح قند خون همراه هستند.
گل سرخارگل دارای ترکیبات گیاهی است که به شکل آنتی اکسیدان عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که به حفاظت از سلول های بدن در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کنند، وضعیتی که با بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری قلبی و غیره مرتبط است.
برخی از این آنتی اکسیدان ها عبارتند از: فلاونوئیدها، سیکوریک اسید و رزمارینیک اسید. به نظر می رسد میزان این آنتی اکسیدان ها در عصاره های میوه و گل های آن نسبت به سایر قسمت ها مانند برگ و ریشه بالاتر است. علاوه بر این، گل سرخارگل شامل ترکیباتی به نام آلکامید است که می تواند فعالیت آنتی اکسیدانی را افزایش دهد. آلکامید ها می توانند آنتی اکسیدان های فرسوده را تمدید کنند و به آنتی اکسیدان ها کمک کنند تا به مولکول هایی که مستعد ابتلا به استرس اکسیداتیو هستند، دست یابند.
خلاصه: گل سرخارگل با آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها، سیکوریک اسید و رزمارینیک اسید بارگذاری می شود که ممکن است به حفاظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو کمک کنند.
.
ادامه متن را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
درباره این سایت